Antoine Martinet // "Nu vom schimba noi lumea, însă arta este cel mai bun mijloc de a contribui la ridicarea gradului general de conștientizare publică”, spune Antoine Martinet, unul dintre artiștii muraliști invitați în vara aceasta la Eforie Sud. Consacrat în lucrări monumentale care chestionează relațiile dintre om, spațiul urban și natură, Antoine a participat în cadrul proiectului realizând lucrarea "Reste Tranquille".

 

Proiectul "aggressiON/OFF: public, privat, natural”, dezvoltat de Asociația Forumul Artelor Vizuale (FAV) și cofinanțat de AFCN,  reprezintă o meditație asupra problemelor urgente ale timpului nostru, de la tehnologizare și consumerism, la cele mai acute teme ecologice contemporane. O serie de artiști invitați la Eforie Sud transformă în mesaj civic multiple limbaje de expresie, de la performance și pictură murală, la muzică experimentală, film documentar sau artă ecologică. 

 

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării”