ROSTA MAN SE ÎNTOARCE LA EFORIE COLORAT, DE ACEASTĂ DATĂ ALĂTURI DE  Călina Savu.
VĂ AȘTEPTĂM vineri 15 iulie 2022, DE LA ORA 20:00, LA EFORIE COLORAT ÎN GRĂDINA DE VARĂ CINEMASCOP DIN EFORIE SUD LA UN CONCERT ACUSTIC ÎN AER LIBER.

 

Călina Savu - Voce


Este medic rezident, însă a descoperit ca arta, în orice forma a ei, a devenit o pasiune care îi dă doza de energie cu care ne-a obișnuit. După cursuri de teatru, canto si câteva performanțe cu chitara în fața focului, în excursii la munte sau mare, dorește sa ne încânte și pe scenă, cu voioșie, bucurie și entuziasm!

Rostaman - chitară


Fost sportiv profesionist, Rosta este în prezent muzician cu normă întreagă și foarte cunoscut pe scena locală a Bucureștiului. Colaborează cu numeroși interpreți și vocaliști, abordând genuri muzicale diverse. Este pasionat de chitara acustică, muzicuță și bluesul clasic.

Intrarea este liberă și dacă doriți să susțineți artiștii prezenți, vă încurajăm să realizați o donație la finalul concertului.

 

După concert are loc proiecția filmului oferit de Institutul Francez: Un divan à Tunis / La psiholog in Tunis (regia Manele Labidi, Franța, 2019)