CINECONCERT: Sidonia Doica, Călina Epuran & Rosta Man

Vă așteptăm, vineri, 22 iulie, de la ora 20:45, la un cineconcert acustic LIVE în aer liber

 

Sidonia Doica - Voce


Sidonia Doica este actriță și a studiat arta dramatică la Școala de Teatru „East 15” din Londra. A participat la workshop-uri dedicate studiului corpului, mișcării scenice și dansului contemporan (Teatru fizic – Vivien Wood, „An actor’s body” – JaroslawFret), dar și la ateliere privind îmbunătățirea tehnicilor actoriei de film („Self-tape technique” – Manuel Puro, „ScreenActing” – Mel Churcher, Tehnici de casting și actorie de film – Tudor Giurgiu) sau pentru dezvoltarea tehnicii de improvizație scenică („Tehnica lui Michael Cehov” – Vitalie Bantaș, Studiul măștilor – John Wright, „CommediaDell’Arte” – Didi Hopkins).
A făcut parte din distribuțiile spectacolelor „Orfeu și Euridice” (Teatrul Apropo, 2018), musicalul pentru copii „Secretul pălăriei fermecate” (MediaPro Music) și „Cercurile încrederii” (Teatrul Apropo).Pasionată de muzică, Sidonia Doica a studiat pian și chitară, iar în prezent este solistă de muzică ușoară și compozitoare. A compus muzica și textul pentru proiecte dezvoltate în facultate, sub egida „MatkaTheatre Company” („Maria Ioana” și „Lollipops”). A obținut Premiul „Tom Bennett” pentru cea mai bună actriță de comedie în anul 2017 pentru one-woman-show-ul „Lollipops”.

 

 

Călina Epuran - violoncel


"Am absolvit ciclurile de Licenta si Master in cadrul U.N.A.T.C. ”I. L. Caragiale” la clasele profesorilor Florin Zamfirescu(2014) si Gelu Colceag (2016).
Am debutat in anul 2015 la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, in rolul Elizei Doolitle, in spectacolul ”My Fair Lady”, regia Alice Barb. De atunci am colaborat ca actor independent cu mai multe teatre din Bucuresti, ca Teatrelli (spectacolul ”Casatorie in 3”, regia Florin Zamfirescu), Teatrul de Comedie (spectacolul ”Artificii”, regia Elena Morar), Opera Comica pentru Copii (spectacolele ”School of Rock”, regia Emil Pantelimon, ”Sunetul muzicii”, regia Razvan Mazilu, ”Erus si Valea Rabdarii”, regia Irina Slate, ”Noapte la Venezia”, regia Cristian Mihailescu, ”Erus si valea Generozitatii”, regia Ana Craciun Lambru), teatrul Principal (spectacolele ”Eu dau banu, eu dau ora exacta”, regia Razvan Oprea, ”Ma mut la tata”, regia Gelu Colceag, ”Ma mut sau nu ma mut”, regia Gelu Colceag). 
In afara actoriei, am lucrat ca regizor de scena la Opera Nationala Bucuresti si la Opera Comica pentru Copii.
Compun și interpretez muzică la toate instrumentele pe care le știu și pe care le am: chitară, violoncel, flaut, clapă, ukulele. În cel mai recent proiect din cadrul platformei culturale Frilensăr am învațat să cânt și la vioară, caval, nai, chitara bass, dharma. Mă fascinează noile forme de exprimare teatrală și cred că muzica este o parte nu numai importantă, dar și necesară a acestora."

 

Rostaman - chitară


Fost sportiv profesionist, Rosta este în prezent muzician cu normă întreagă și foarte cunoscut pe scena locală a Bucureștiului. Colaborează cu numeroși interpreți și vocaliști, abordând genuri muzicale diverse. Este pasionat de chitara acustică, muzicuță și bluesul clasic.

 

Intrarea este liberă și dacă doriți să susțineți artiștii prezenți, vă încurajăm să realizați o donație la finalul concertului.