Începe o nouă săptămână cu Eforie Colorat, în Grădina Cinemascop!

 

Filme:

 
9 august - Scurtătura (2010, r. Kelly Reichardt, 104 min, SUA)
10 august - Călărețul (2017, r. Chloé Zhao, 103 min, SUA)
11 august - B.D. intră în acțiune (1970, r. Mircea Drăgan, 102 min, RO)
12 august - „Neidentificat” (2020, r. Bogdan George Apetri, 123 min, RO) - proiecție în prezența echipei
13 august - Sătucul meu drag (1985, Jiří Menzel, 98 min, CZ) 
14 august - Soții de militari (2020, Peter Cattaneo, 110 min, UK)
15 august - Câinele Japonez (2013, Tudor Cristian Jurgiu, RO)

 

În zilele de luni, marți, miercuri și vineri, intrarea la proiecțiile de film este gratuită. Pentru filmele din zilele de joi, sâmbătă și duminică, biletul de intrare costă 10 lei (adulți) și 5 lei (copii) și se poate achiziționa de pe platforma Eventbook (http://bit.ly/Bilete-film-Eforie-Colorat) și de la casieria grădinii de vară. Proiecțiile de film încep la ora 20:45. 

 

Expoziție ,,PUBLIC. PRIVAT. ÎN CORP" de Elena Bolintiru, în cadrul proiectului Hey, pisi (https://www.facebook.com/heypisi)

Inspirată de proiectul "What were you wearing", Elena Bolintiru a creat o expoziție de fotografie menită să atragă atenția asupra eforturilor pe care victimele hărțuirii le depun pentru a-şi recâştiga corpul în spațiul public. Fiecare imagine este însoțită de povestea persoanei portretizate, ca o incursiune în universul interior al victimelor.

 

Expoziție la E T A J on wheels - „Râsu Plânsu'”, de Benny Jackson. 

Detalii aici: https://bit.ly/Benny-Jackson. Expoziția poate fi vizitată zilnic, până pe 20 august după ora 18:00.

 

????️Colț de experiență VR
????Bibliotecă pop-up

 

În afara proiecțiilor de film cu bilet, participarea la evenimentele organizate în Grădina de vară Cinemascop este gratuită. Evenimentul se va desfășura în conformitate cu regulile impuse de prevenirea răspândirii și contaminării cu Covid-19. Capacitatea maximă admisă este de 250 de locuri. Distanța de 2m trebuie păstrată pe tot parcursul vizitei.

 

Organizator: Asociația Forumul Artelor Vizuale

Co-organizatori: Centrul Ceh, Radef Romania Film, Primăria Eforie

Sponsor principal: Kaufland România

Partener media principal: Radio Guerrilla

Sponsori: Music Gear, Diesel Mecanica, Benq, Savana, Pattern Media, Loop Virtual Reality Solutions, Magic 5, Viva Ads.

Parteneri: EUNIC România, Reprezentanța Comisiei Europene în România, Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Ambasada Olandei, British Council România, Forumul Cultural Austriac, Institutul Polonez, Institutul Yunus Emre Constanta, Biblioteca Județeană Constanța, TIFF, Anim’est, Short Film Breaks, Educab, Caravana filmului românesc, Asociația Cinecultura, F-sides Cineclub, Frame Film, Asociația Istoria Artei, Aici A Stat, Asociația D3M, E T A J Artist Run Space, E T A J on wheels, Salt Sonic, Virginia’s Dolls, Casa cu smochin, Partipipal Events.

Parteneri Media: AGERPRES, Revista Zeppelin, Igloo media, Samizdat Revista, Etaj TV, Etaj Magazine, Revista ARTA, Eforie Online.