Eveniment partener Centrul Educațional de Arte Performative CEVA.
ceva spectacol de teatru muzical în aer liber.

 

“Știi că dacă ar fi să fie,
N-ar mai fi o melodie”
Nu-i așa? Dacă ar fi fost să fie, n-ar mai fi așa cum e. Ca să fim mai explicite și să fie și Colea mai explicit , ne referim, în primul rând, la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și la situațiile din ziua de azi: oamenii care judecă orice în exces, bullying, rasism, pierderea umanității, alergarea dupa bani, cursa pentru jobul perfect, bârfa la orice colț al orașului ș.a.m.d. Așadar, dacă toate astea nu ar fi fost și am fi trăit într-o lume perfectă cu fundal roz, nu ne-am mai fi pus un milion de întrebări și nu am mai fi avut această dorință de a schimba ceva. Noi credem că, până la urmă, imperfecțiunea societății a adus și ceva bun printre noi.
Uneori ne crapă curiozitatea. E epuizant rău să te tot întrebi unde o să fii, ce o să fii și cum..
De-a lungul discuțiilor noastre cu propoziții lungi despre trecut, prezent și viitor, am pus la cale un... Spectacol din viitor în care ne zicem oful, dar nu plângând și suspinând, ci mai mult bucurându-ne. E ceva cu #hiphipura. Și atenție! Asta nu e doar despre adolescenți, e despre toți cei care își pun întrebări.
noi ne vom întreba încă o dată,

Alexandra Țugui, Bianca Simion, Colea Nemerenco, Mara Tarhon, Miru Manole, Mișa Maftei, Raluca Chiper, Tatiana Roșu
cu puțin ajutor de la: Jo Brăilescu, Ovidiu Cosovanu, Daniel Chirilă

”Viitorul continuu” este un program multianual desfășurat de Asociația Frilensăr.ro, co-finanțat de AFCN, sprijinit de Kaufland Romania, pus în mișcare de Autonom, vitaminizat de Vitamin Aqua, susținut logistic de Primăria orașului Târgu Neamț, încurajat de prieteni și vecini.