Iată ce se întâmplă în a doua săptămână a Festivalului Eforie Colorat


Filme:

12 iulie, selecție Short Film Breaks: 

FUCKING DRAMA (regia Michael Podogil, Austria, 2017)

DEGOLAS (regia Jérémy Guiter, Franța, 2019)

 A THOUSAND THINGS IN COMMON (regia Sarra Tsorakidis,  Romania, 2020)

NOCTURNE (regia Anne Breymann, Germania,  2019)

ABOUT THE BIRDS AND THE BEES (regia J.J. Vanhanen, Finlanda, 2017)

 THE OTHER SIDE OF CURIOSITY  (regia Horia Cucuta, George ve Gänæaard, România, 2021)

OTTO  (regia Job, Joris & Marieke, Olanda,  2018)

THE MISTERY OF A SIMPLE CASE  (regia Vera Surățel, România,  2020)

 

13 iulie Caravana filmului românesc: Funeralii Fericite (regia Horațiu Mălăele, România, 2013)

14 iulie Film pentru copii: Turning Red / Roșu Aprins ( regia Domee Shi, USA, Canada, 2022)

15 iulie Institutul Francez @Eforie Colorat: :Un divan à Tunis / La psiholog in Tunis (regia Manele Labidi, Franța, 2019       

16 iulie Institutul Francez @Eforie Colorat:Deux moi /Cineva, Undeva (regia: Cédric Klapisch, Franța, 2019)               

17 iulie Comedie: The Comeback Trail / O schemă de milioane (regia George Gallo, USA, 2021)

Intrarea este liberă


Atelier creativ

Artista Ana Matia Stroie vă așteaptă, cu mic cu mare, de marți până duminică, începând cu ora 18:30 la o serie de ateliere creative de olărit. Accesul este gratuit pentru toți participanții insă vă încurajăm să realizați donații.
 

 

Concert: Călina Savu & Rosta Acoustic Night @Eforie Colorat.

Rosta Man se întoarce la Eforie Colorat, de această dată alături de Călina Savu! Vă așteptăm, vineri, 15 iulie, de la ora 20:00, la un concert acustic în aer liber.

Călina Savu - Voce

Este medic rezident, însă a descoperit ca arta, în orice forma a ei, a devenit o pasiune care îi dă doza de energie cu care ne-a obișnuit. După cursuri de teatru, canto si câteva performanțe cu chitara în fața focului, în excursii la munte sau mare, dorește sa ne încânte și pe scenă, cu voioșie, bucurie și entuziasm!

Rostaman - chitară

Fost sportiv profesionist, Rosta este în prezent muzician cu normă întreagă și foarte cunoscut pe scena locală a Bucureștiului. Colaborează cu numeroși interpreți și vocaliști, abordând genuri muzicale diverse. Este pasionat de chitara acustică, muzicuță și bluesul clasic.

Intrarea este liberă și dacă doriți să susțineți artiștii prezenți, vă încurajăm să realizați o donație la finalul concertului. 

Expoziție E T A J on Wheels

Galeria bucureșteană E T A J artist-run Space se mută, în perioada verii, la Eforie Colorat, unde va găzdui expoziția “Frenzyforia”, realizată de artiștii: Mircea Modreanu, Lucian Sandu Milea și Ana Cristina Toma.


 

Expoziția “Sustain Able Voices”, din partea Ambasadei Suediei din  București

Aceasta cuprinde lucrări care arată forța designului și capacitatea acestuia de a induce schimbare, lucrări selectate dintre proiectele nominalizate la premiul Young Swedish Design (Ung Svensk Form).Multe dintre lucrările din expoziție rezolvă provocări practice din viața noastră de zi cu zi, în timp ce altele sunt dedicate artei și modei. Însă în ultimii ani mediul și clima au constituit principala preocupare a designerilor. Ceea ce au în comun toate proiectele selectate sunt curajul, deschiderea și dorința de a experimenta. Nu toate pro- vocările pot fi rezolvate prin design, dar tinerii designeri joacă un rol cheie în căutarea mai multor soluții durabile, atât pentru mediu, cât și pentru societate.

Expoziția Sustain Able Voices este realizată de Svensk Form în colaborare cu Muzeul IKEA și este disponibilă la nivel internațional în colaborare cu Institutul Suedez.

În incinta grădinii vă așteaptă

Bibliotecă pop-up   

Zonă de ateliere

Playground

Bar 

   

     

Organizat de: Asociația Forumul Artelor Vizuale

Susținut de: Primăria Orașului Eforie, Centrul Ceh București, RADEF România Film, Institutul Francez, Ambasada Spaniei în România, Ambasada Suediei în România, Ambasada Olandei în România, Centrul Cultural Turc Yunus Emre Constanța, Institutul Polonez, EUNIC România, Reprezentanța Comisiei Europene în România, Short Film Breaks, Educab România, E T A J on Wheels, Animest, Asociația CineCultura, Caravana Filmului Românesc, Asociația D3M

 

Sponsor principal: Kaufland

Sponsori: Policolor, Stinghe & Popovici Architecture, Diesel Mecanica, Karma Audio, Pattern Media, Buzz Events, Casa cu Smochin

Partener media principal: RADIO GUERRILLA

 

Parteneri media: Agerpres, Propargarta, Vice.com, AARC, Spotmedia, IQ ADS, SMARK, Magazin Istoric, Revista Zeppelin, Revista Samizdat, UZPR, Revista Arta, Radio Romania Cultural, Modernism.ro, Zile și Nopți, Daily Magazine, Ziarul Metropolis, MovieNews, Metropola Constanța, CT 100, Radio Constanța, Feeder, DigitizArte, stiri.ong, MunteanuE T A J  Magazine,  Igloo